skip to Main Content

VIDEO x5: O imunizaciji, vakcinama, pandemiji, u programima BHT-a, Face TV, NTV Hayat, TV Sarajevo…

Protekle sedmice zvaničnici Instituta za zdravlje i sigurnost hrane Zenica bili su sagovornici nekoliko informativnih emisija TV programa u Bosni i Hercegovini. Izdvajamo gostovanja u Jutru za sve BHT-a, kao i emisiji Potrošački smjer, koju za Javni servis BIH priprema Tim System. Također, o aktuelnim temama govorili smo u programima NTV Hayat i Face TV. Pogledajte ova gostovanja.

O početku kampanje “Kad čovječanstvo pobjeđuje” u Dnevniku NTV Hayat (Hayat.ba) govorio je doc.dr. Nino Hasanica iz Operativnog tima za imunizaciju pri Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica

Gost emisije BHT Potrošački smjer – bio je QM INZ-a Benjamin Čaušević – U najnovijoj emisiji POTROŠAČKI SMJER koju za BHRT proizvodi produkcija Tim System emitovan je razgovor s menadžerom kvaliteta u Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica Benjamin Čaušević – razgovor vodila Adnela Bogdanić Prljača.

Dr. Senad Huseinagić, direktor Instituta za zdravlje i sigurnost hrane Zenica bio je gost informativne emisije Bosanski Vjestnik u programu Face TV Sarajevo – voditelj je bila Amra Halilović

Kad čovječanstvo pobjeđuje – kampanja INZ-a predstavljena u jutarnjem programu BHRT-a

U emisiji Sarajevsko Jutro u programu Televizija Sarajevo – tvsa.ba jutros je bio gost doc.dr. Nino Hasanica. Tema kampanja Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica – Kad čovječanstvo pobjeđuje.

Back To Top