skip to Main Content

VIDEO: Tribina Udruženja BATON – gosti prim.dr. Huseinagić i dr. Bašić

Udruženje “Baton” Zenica pripremilo je online tribinu, u saradnji sa Institutom za zdravlje i sigurnost hrane, na temu “Koronavirus COVID-19 – rizik, preventiva i propaganda”.

Na tribini su učestvovali direktor INZ-a prim. dr Senad Huseinagić, načelnica Službe za epidemiologiju INZ dr. Fatima Bašić i psiholog mr. Taib Babić iz Centra za mentalno zdravlje pri Domu zdravlja Zenica.

Udruženje “Baton” je uz tehničku pomoć IML TV PRESS, u cilju savjesnog i preventivnog djelovanja, te sprečavanja svih neželjenih posljedica u zaštiti građana, putem online prezentacije pokušalo da ukaže na problem koronavirusa, proglašene pandemije u svijetu i mjerama zaštite.

Iz ovog udruženja su obavjestili sve ratne vojne i civilne invalide, učesnike i stradalnike rata, članove njihovih porodica, simpatizere Udruženja Baton te druge zainteresovane građane, da će do daljnjeg edukativne tribine koje planiraju organizovati moći gledati online putem Youtube kanala IMLTV.PRESS ili na Facebooku na profilu AMIR ISMIĆ BATON.

Trajanje videa 56 minuta

Tribina udruženja BATON o koronavirusu

Više na www.inz.ba

Gepostet von Institut za zdravlje i sigurnost hrane am Freitag, 20. März 2020

Back To Top