skip to Main Content

Uključite se – 21 dan do zdravih navika – projekat INZ-a i partnera

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica, u partnerstvu sa stručnjacima iz oblasti nutricionizma, tjelovježbi i zdravlja, pokreće projekat u povodu Svjetskog dana zdravlja – 21 dan do zdravih navika

 

Imate jedinstvenu priliku da, uz pomoć stručnjaka, usvojite zdrave prehrambene i životne navike, kao stil života s krajnjim ciljem poboljšanja i očuvanja zdravlja, tjelesne kondicije, ali i psihičke svijesti ljudi.

 

Sa vama će na sticanju i održavanju zdravih navika raditi stručni tim sastavljen od doktora, nutricioniste i ličnih trenera. Jedino sa ovakvim pristupom moguće je postići siguran i dugotrajan rezultat, te dugoročno održati postignutu tjelesnu težinu.

 

Sve više ljudi nezadovoljno je svojom tjelesnom težinom i fizičkim izgledom, a u želji da izgube nekoliko kilograma pribjegavaju raznim nezdravim dijetama lako dostupnim na internetu, pri tome najmanje vodeći pažnju o svom zdravlju.

 

Cilj ovog projekta je da, kroz grupu od 21 ispitanica, javnost više sazna o značaju uvođenja zdravih prehrambenih i životnih navika za organizam.

 

Nutricionista će sačiniti lični plan prehrane svake od učesnica, analizirati dosadašnje, te davati preporuke za kvalitetnije prehrambene navike. Svaka od učesnica će imati fizičku aktivnost tri puta sedmično pod rukovodstvom stručnih trenera.

 

Cilj projekta nije gubitak tjelesne mase u kratkom vremenskom periodu po svaku cijenu, nego postepeni gubitak kilograma, usvajanje zdravih prehrambenih i životnih navika, te najbitnije dugoročno održavanje postignute težine.

 

Prijavite se za učešće u projektu „21 dan do zdravih navika“

 

–          Ako ste žena starosti od 20 do 50 godina sa područja Grada Zenica ili imate mogućnost redovnog dolaska i sa drugog područja.

–          Ako želite u svoj život uvesti zdrave navike, obroke i vježbe

–          Ako ste spremne da svoje vrijeme, obroke i kondiciju dovedete u sklad i živite zdravije

 

Nudimo Vam:

–          Besplatnu analizu sastava tjelesne mase kroz više segmenata,

–          besplatan individualni plan ishrane sastavljen od strane nutricioniste,

–          časove zumbe,

–          časove kardio treninga i

–          časove fitnes studija vođene od strane stručnih trenera.

 

Možete se prijaviti putem:

·          emaila info@inz.ba,

·         na telefon 032/448-001 (od 8 do 15 sati radnim danom) ili

·         u inbox naše Facebook stranice  Institut za zdravlje i sigurnost hrane.

 

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica

Back To Top