skip to Main Content

Rana registracija i prijava sažetaka na Četvrti međunarodni kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas na sudjelovanje na Četvrtom međunarodnom Kongresu o sigurnosti i kvaliteti hrane pod sloganom „Jedno zdravlje“, koji će se održati u hibridnom obliku u Hotelu Lacroma u Dubrovniku, od 9. do 12. novembra 2022. godine.

 Zahvaljujući izuzetno važnim temama i cijenjenim stručnjacima koji su s nama podijelili svoja znanja i iskustva, prva tri Kongresa o sigurnosti i kvaliteti hrane su na zadovoljstvo svih nas uživala uistinu velik interes sa gotovo 1000 sudionikai pozvanih predavača.

Na krilima ovih uspjeha, cilj nam je organizirati još značajniji, osebujniji i edukativniji 4. međunarodni Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane.

  S obzirom na to da je naša zajednička zadaća, ne samo zaštiti, već i unaprijediti zdravlje svakog našeg stanovnika, sa Vama i Vašom svojom stručnošću i angažmanom tijekom kongresa želimo nastaviti podizati svijest o značajnoj tematici u krugu struke i izvan nje.

 Veselimo se susretu u našem prekrasnom Dubrovniku u novembru 2022. godine!

Ne propustite priliku za RANU REGISTRACIJU – vrijedi do 1.7.2022.!

PRIJAVITE SVOJ SAŽETAK do 15.9.2022.

VAŽNI DATUMI:

01. 07. 2022. Rok za rane prijave; 15. 09. 2022. Rok za prijavu sažetka; 01. 10. 2022. Rok za objavu prihvaćenih sažetaka

Sigurnost i kvaliteta hrane
Nova hrana i tehnologije
Hrana, prehrana i zdravlje
Funkcionalna hrana
Klimatske promjene
Stavovi potrošača
Novi trendovi potrošnje
Percepcija rizika i upravljanje rizikom
Hemijske smjese i kontaminanti

Službena web stranica: www.foodsq.eu/hr

Back To Top