skip to Main Content

INZ po četvrti put suorganizator međunarodnog Kongresa o sigurnosti i kvaliteti hrane

Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica će ove godine, po četvrti put, biti suorganizator jednog od najvećih evropskih kongresa o sigurnosti hrane. Četvrti međunarodni kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane „Jedno zdravlje“, biće održan u novembru u “hibridnom” (kombinovano online-uživo) obliku u Hotelu Lacroma, Dubrovnik, od 10. do 12. novembra ove, 2022 godine.

Kongres organiziraju Nastavni zavod za javno zdravstvo “Dr. Andrija Štampar”, Hrvatsko mjeriteljsko društvo i Mreža za kontrolu kvalitete i sigurnosti hrane Jugoistočne Europe (SEEN-FSQC) te će se održati pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva zdravstva RH, Ministarstva poljoprivrede RH, Ministarstva turizma i sporta RH, Grada Zagreba, kao i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu, Hrvatske akreditacijske agencije, Državnog zavoda za mjeriteljstvo, Hrvatske gospodarske komore te Sveučilišta u Zagrebu.

Suorganizatori kongresa su Agronomski fakultet i Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, Institut za zdravlje i sigurnost hrane Zenica te Institut za javno zdravlje Vojvodine.

Sve informacije i novosti pratite na službenoj web stranici: www.foodsq.eu/hr.

4. međunarodni kongres o sigurnosti i kvaliteti

 

Back To Top